Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EPCG Prva liga odbojkašica (Ž)EPCG Superliga odbojkašica (Ž)NovostiPrvenstvoSlajder

Šesto kolo Prve lige za odbojkašice startuje od petka, meč Budvanska rivijera Budva – Herceg Novi uživo (live stream)!

U petak, 18.novembra, počeće šesto kolo Prve lige, utakmicom između Luke Bara i Nikšića, koja se igra u SD “Topolica sa  početkom od 16,30 časova. Naredna utakmica igraće se istog dana, sa početkom u 19 časova u SC Ada između ekipa Rudar  i Galeb.

Prvog dana vikenda, 19.novembra, odigraće se i preostale 3 utakmice ovog kola. Prva na programu je utakmica između Gorštaka i Budućnost Bemaxa, koja se igra u sali OŠ “Risto Manojlović” od 18 časova. Pola sata kasnije sastaće se i ekipe Morače i Gimnazijalca u sali OŠ “Radojica Perović” i poslednja utakmica ovog kola igraće se u Mediteranskom sportskom centru, od 19 časova između Budvanske rivijere Budva i Herceg Novog. Ovu utakmicu ćete moći da  pratite i uživo preko live streama.

Četvrti turniri u grupi B i C, igraju se u subotu i nedelju (19. i 20.novembra)

Četvrti turnir u grupi B igra se u subotu, 19.11. u OŠ “Jugoslavija” u Baru. U 11 časova sastaju se Mediteran i Galeb 2, od 12,30 časova Mediteranu će protivnik biti ekipa Albatrosa, dok će u poslednjem meču grupe B, od 14 časova Albatros igrati sa Galebom 2.

Dan kasnije, na istom mjestu odigraće se i turnir u grupi C, a prva na programu je utakmica između Galeb 3 – Luka Bar 2 od 11,30 časova. U 13 časova sastaju se Luka Bar 2 i Volley Star, a zatim će u poslednjem meču C grupe, od 14,30 časova Volley Star-u protivnik biti ekipa Galeb 3.

Prva liga

Petak

16:30h Luka Bar – Nikšić

19h Rudar – Galeb

Subota

18h Gorštak – Budućnost Bemax

18:30h Morača – Gimnazijalac

19h Budvanska rivijera Budva – Herceg Novi – LIVE STREAM!!!

Druga liga

Subota

11h Mediteran – Galeb 2

12,30h Mediteran – Albatros

14h Galeb 2 – Albatros

Nedelja

11,30h Galeb 3 – Luka Bar 2

13h Luka Bar 2 – Volley Star

14,30h Volley Star – Galeb 3

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button