Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Igre malih zemaljaSeniorkeSlajdertiker

Seniorke počele pripreme za Igre malih zemalja

Ženska seniorska reprezentacija Crne Gore okupila se danas u hotelu Sidro, kako bi odradila pripreme za Igre malih zemalja, koje ih očekuju 01-06.juna na Islandu.

Na konferenciji za novinare, prisustvovali su selektor Vladimir Milačić, kapiten Tatjana Bokan i srednji bloker Marija Sandić.

“Seniori su imali iskustvo igranja na Igrama malih zemalja i nadam se da ćemo i mi, kao i oni što su, predstavljati Crnu Goru na najbolji način. Protivnici na Igrama nisu na našem nivou, ali naše je da što bolje odradimo ovih dvanaest dana priprema i da se što bolje pripremimo, da bude atmosfera dobra, kakva je bila i prošle godine, djevojke su sve orne i nadam se dobrim rezultatima na Islandu.” – kazao je selektor Vladimir Milačić.

“U odnosu na prošlu godinu nedostaje nam igračica iz postave Ksenija Ivanović, koja zbog obaveza na fakultetu nije u mogućnosti da bude sa nama. Prošle godine je uspjela da odgodi te obaveze, ali je propustila godinu, pa je sada odlučila da se posveti završetku studija. Takođe, Andrea Laković zbog povrede neće moći da bude sa nama, dok su Iva Vujošević i Marija Đonović zbog školskih obaveza otkazale dolazak na pripreme. Međutim, gro reprezentacije i vodeće igračice su tu i nadam se da ćemo dobro trenirati i da će nas zdravlje poslužiti.” – dodao je Milačić.

Kapiten Tanja Bokan, selektor Vladimir Milačić i srednji bloker Marija Sandić na današnjem press-u
Kapiten Tanja Bokan, selektor Vladimir Milačić i srednji bloker Marija Sandić na današnjem press-u

Naša selekcija trebala bi da odigra i par prijateljskih utakmica sa selekcijom Srbije i eventualno sa ekipom Marina Kaštela iz Hrvatske.

“Reprezentacija Srbije dolazi na pripreme i nadam se da ćemo se dogovoriti sa selektorom Terzićem da odigramo prijateljske utakmice, kao i sa jednom ekipom iz Hrvatske (Marina iz Kaštela), koja je izrazila želju da odigra prijateljsku utakmicu sa nama.”– zaključio je Milačić.

Marija Sandić

“Očekujem dobre rezultate na ovom takmičenju i nadam se da ćemo se dobro spremiti, ekipa je orna i nadam se da ćemo donijeti makar medalju.”

Tatjana Bokan

“Jedino što mogu da obećam je da će na treninzima biti velika založenost igračica, ja ću se pobrinuti za to, nadam se da ću i ja uspjeti da pomognem što je više moguće, jer sam imala povredu i nisam trenirala mjesec dana, ali imam dvadeset dana da se spremim i sve sem zlata za mene bi, lično, bio neuspjeh.”

Seniorke su na sastanku pozdravili i predsjednik OSCG Cvetko Pajković, član predsjedništva Nenad Vujanović, kao i generalni sekretar Ivan Bošković i poželjeli im uspješan početak priprema.

U stručnom štabu Milačića, za vrijeme priprema u Baru, biće pomoćni treneri Blažo Dobrković i Čedo Grabovica, kao i fizioterapeut Savo Vujović.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button