Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SenioriSeniorkeSlajder

Seniori sa Njemačkom i Španijom, seniorke protiv BiH, Litvanije i Norveške

Muška seniorska reprezentacija Crne Gore igraće u 2. rundi kvalifikacija u grupi A protiv selekcija Njemačke, Španije i druge drugoplasirane ekipe iz 1. runde.

Prvi turnir igraće se 15-18. septembra 2016. godine u Crnoj Gori, dok će se drugi turnir odigrati 22-25. septembra u Španiji.

Prvoplasirana ekipa ostvariće direktan plasman na Evropsko prvenstvo u Poljskoj, dok će drugoplasirana ekipa igrati u baražu protiv drugoplasirane ekipe iz grupe C (Belgija, Grčka, Ukrajina i najbolje drugoplasirana selekcija iz 1.runde).

Ženska seniorska reprezentacija Crne Gore startovaće u 1. rundi kvalifikacija u grupi 2 i igraće protiv selekcija Bosne i Hercegovine, Litvanije i Norveške.

Turnir 1. runde kvalifikacija odigraće se 19-22. maja 2016. godine u Litvaniji.

Prvoplasirane ekipe iz 2 grupe ići će u 2. rundu, kao i najbolja drugoplasirana selekcija. Ukoliko naše seniorke budu prve u grupi, u 2. rundi bi igrale u grupi B protiv selekcija Belgije, Francuske i Španije, a ako bi bile najbolja drugoplasirana ekipa, u 2. rundi igrale bi u grupi E sa Bugarskom, Rumunijom i Švajcarskom.

OSCG je na žrijebu predstavljao generalni sekretar Ivan Bošković.

 

 

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button