Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SenioriSlajdertiker

Seniori počeli pripreme

Muška seniorska reprezentacija Crne Gore okupila se danas u hotelu Belvi, gdje će boraviti narednih 20ak dana na pripremama za kvalifikacione turnire za odlazak na Evropsko prvenstvo, kao i za Evropsku ligu.

Na prvom okupljanju i treningu koji se odradio večeras u MSC Budva, pojavilo se dvanaest igrača: Marko Vujović, Aleksandar Minić, Vuk Medenica, Vojin Ćaćić, Božidar Ćuk, Balša Radunović, Marko Vukašinović, Milan Marković, Ivan Ječmenica, Luka Babić, Ivan Rašović i Rade Papović.

Simo Dabović, Miloš Ćulafić, Rajko Strugar i Gojko Ćuk će se pripremama priključiti naknadno, dok je Marko Bojić usmenim putem na okupljanju reprezentacije obavijestio selektora Slobodana Boškana da nije spreman da pruži maksimum u reprezentativnom dresu u ovom trenutku, pa je odlučio da se ne odazove pozivu.

Seniori će boraviti u Budvi sve do 5.maja, kada je planiran odlazak za Podgoricu. Naša reprezentacija će boraviti u Beču na prijateljskim utakmicama od 7. do 10.maja, a nakon toga slijedi povratak u Podgoricu. Prvi turnir se igra 16-18.maja u Podgorici, a drugi u Zagrebu 23-25.maja.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button