Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Kvalifikacije za EP (odbojkaši)Seniori

Seniori otputovali za Brzeću

Muška seniorska odbojkaška reprezentacija Crne Gore otputovala je jutros za Brzeću, gdje će nastaviti sa pripremama za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Reprezentacija će boraviti u hotelu “Ozon” do 23.avgusta i nakon večernjeg treninga se vraća za Podgoricu, odakle sjutradan putuje za Izmir, na prijateljske utakmice sa selekcijom Turske.

Naše odbojkaše očekuju dva turnira u Podgorici (16-18.septembar) i Las Palmasu, Španija (23-25.septembar). Protivnici Crnoj Gori će biti selekcije Njemačke, Španije i Švajcarske. Prvoplasirana ekipa iz grupe izboriće direktan plasman na EP, dok će drugoplasirana reprezentacija igrati baraž (01-09.oktobra) sa drugoplasiranom reprezentacijom iz grupe gdje su Belgija, Grčka, Ukrajina i Moldavija.

Za Brzeću su, nakon obavljenih ljekarski pregleda, otputovali sledeći igrači:

Tehničari:

Simo Dabović

Rajko Strugar

Nikola Radonić

Primači:

Vojin Ćaćić

Božidar Ćuk

Marko Vukašinović

Srednji blokeri:

Gojko Ćuk

Ivan Ječmenica

Blažo Milić

Bojan Radović

Korektori:

Miloš Ćulafić

Aleksandar Minić

Luka Babić

Liberi:

Nikola Lakčević

 

Marko Bojić će se ekipi priključiti nakon potpisivanja ugovora u Koreji.

Ljubomir Popović je obavijestio selektora i OSCG da zbog porodičnih obaveza neće moći da bude prisutan za ovu akciju reprezentacije.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button