Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Euro Volej 2023NovostiReprezentacijaSeniori

Seniori naporno treniraju u Kolašinu, Ćaćić: Raduje volja za radom

Muška seniorska reprezentacija podiže radnu temperaturu na pripremama za EuroVolley 2023

Muška odbojkaška reprezentacija Crne Gore već sedam dana trenira punom parom na pripremama koje sprovodi u Kolašinu. Cilj je podići formu za treće vezano učešće na Evropskom prvenstvu, koje se od 28. avgusta do 16. septembra održava u Italiji, Izraelu, Bugarskoj i Sjevernoj Makedoniji, a naš nacionalni tim očekuju mečevi u Skoplju sa selekcijom Holandije, Sjeverne Makeodnije, Danske, Češke i Poljske.

Kapiten Vojin Ćaćić ponovo je uz saigrače, nakon što je propustio posljednju reprezentativnu akciju zbog povrede. Ističe da je veoma zadovoljan učinjenim za sedam dana.

“Prva nedjelja je prošla u odličnoj atmosferi, dosta se jako radilo, fizički je bilo baš zahtjevno. Fokus je bio na fizičkoj pripremi u teretani, i tehnici u sali, polako nas je selektor uvodio u skokove, koji nas očekuju tokom ove nedjelje. Svi su momci jako radni i vrijedni, to se vidi na svakom treningu, i to je nešto što treba da ostane tako do kraja priprema”, kazao je Ćaćić.

Iskusni primač servisa naredne sezone promijeniće sredinu. Nakon dobrih igara u Fridrihshafenu, sa kojim je bio viceprvak Njemačke, od ove jeseni igraće za Al Fajsali u Saudijskoj Arabiji.

“Ugovorom u Saudijskoj Arabiji sam veoma zadovoljan, tamo sam otišao prvenstveno iz finansijskih razloga, svjestan da sličnu ponudu ne bih mogao dobiti u Evropi. Svakako to ne utiče bitno na moj fokus i želju na pripremama, jer igrati na Evropskom prvenstvu je privilegija, bez obzira da li sam potpisao za neki klub ili ne. Mislim da je EuroVolley šansa za sve igrače da se pokažu i da podignu svoju cijenu na tržištu”, ističe kapiten Crne Gore.

Utakmice u Skoplju biće velika prilika za mlade snage da se dokažu na najvećoj sceni. Njihov kapiten ističe da za budućnost reprezentacije ne treba brinuti.

“Ima dosta interesantnih, mlađih igrača, na svim pozicijama. Ono što mene raduje je što hoće da rade, i ne žale se. Znaju zašto su ovdje, znaju da samo velikim radom i disciplinom mogu da naprave nešto od svojih karijera, i ako se tako nastavi, ne treba da brinemo za rezultate u budućnosti.”

Crnogorski A tim trenira u SC “Kolašin” i boravi u hotelu “Bianca” u Kolašinu, u kom će tokom priprema igrati test duele sa selekcijama Izraela, Kamerunom i B timom Japana.

Povezani članci

Back to top button