Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ReprezentacijaSenioriSeniorkeSlajder

Seniori i seniorke 9. januara u Budvi protiv Moldavije i Grčke

Muška i ženska seniorska odbojkaška reprezentacija Crne Gore utakmice protiv selekcija Moldavije i Grčke igraće 9.januara 2019.godine u dvorani MSC “Budva”.

U duplom programu, koji će tog dana biti u Budvi, prvo će na teren odbojkašice, koje će od 17h ugostiti selekciju Grčke u poslednjem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2019. Naše dame će prije toga, u 5.kolu gostovati selekciji Ukrajine u gradu Zaporiža (05.januar u 17h po lokalnom vremenu). Crna Gora trenutno zauzima treću poziciju u grupi C, iza Grčke i Ukrajine, a ispred Norveške.

Odbojkaši će, takođe 9.januara, od 20:15h, igrati protiv Moldavije u MSC “Budva” u poslednjem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2019. Naši najbolji odbojkaši će prethodno, 5.januara u Nitri, gostovati Slovačkoj, a meč će početi u 17h. Crna Gora trenutno zauzima prvu poziciju u kvalifikacionoj grupi C, ispred Slovačke, Moldavije i Islanda.

Razmatrana je mogućnost da utakmice sa Moldavijom i Grčkom budu u Baru, ili Podgorici, ali su dvorane “Topolica” i “Morača” tih dana rezervisane za košarkaške mečeve.

RASPORED PREOSTALIH UTAKMICA KVALIFIKACIJA ZA EP 2019

Odbojkaši

5.kolo

05.januar 2019.godine: Slovačka – Crna Gora (17h, Nitra)

6.kolo

09.januar 2019.godine: Crna Gora – Moldavija (20:15h, MSC “Budva”)

Odbojkašice

5.kolo

05.januar 2019.godine: Ukrajina – Crna Gora (17h po lokalnom vremenu, Zaporiža)

6.kolo

09.januar 2019.godine: Crna Gora – Grčka (17h, MSC “Budva”)

 

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button