Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Novosti

Seminar koordinatora za odbojku na pijesku

U Milanu je juče, sa rekordnim brojem učesnika (47 predstavnika svojih Federacija), počeo seminar koordinatora za odbojku na pijesku u organizaciji CEV-a. 
Seminar je otvorio potpredsjednik CEV-a i predsjednik Evropske Komisije za odbojku na pijesku Renato Arena, koji je svim učesnicima seminara poželio dobrodošlicu i u ime predsjednika CEV Andre Mejera.Arena je izjavio da je izuzetno ponosan na veliku prisutnost na Seminaru koji se ove godine odžava u jednom od četiri centra za razvoj regionalne odbojke (ostala tri su Azerbejdžan, Engleska i Luksemburg). On je takođe iskoristio priliku da napravi rezime svih takmičenja i događaja u 2013. godini, a poseban osvrt je bio na CEV Evropsko prvenstvo u odbojci na pijesku koje se održalo u Klagenfurtu, Austrija.Sezona 2013 se “poklopila” sa lansiranjem posebnog projekta za razvoj mladih, koji finansira FIVB i čije jezgro predstavlja osnivanje CEV Kontinentalnog kupa u odbojci na plaži za mlade.

Seminar traje još sjutra, kada će tri nacionalne federacije predstaviti napredovanje svojih projekata za razvoj odbojke na pijesku:

– Promocija odbojke na pijesku u školama (Poljska)
– rad sa elitnim timovima (Njemačka)
– podrška “provincijskim” aktivnostima (Holandija)

Odbojkaški savez Crne Gore na seminaru u Milanu predstavlja koordinator za odbojku na pijesku u OSCG Nikola Pješčić.

 

Povezani članci

Back to top button