Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCGSlajdertiker

Sekretarka Sekretarijata za kulturu i sport Podgorice u posjeti OSCG

Na poziv Odbojkaškog saveza Crne Gore, novoizabrana sekretarka Sekretarijata za kulturu i sport Podgorice, gospođa Nela Savković Vukčević, posjetila je, zajedno sa Vladimirom Rackovićem, bivšim proslavljenim crnogorskim odbojkašom, a sada referentom za sport u Sekretarijatu, prostorije OSCG i sastala se sa generalnim sekretarom Ivanom Boškovićem i članom Predsjedništva Draganom Drobnjakom.

Na sastanku su Bošković i Drobnjak upoznali novu sekretarku sa funkcionisanjem Odbojkaškog saveza, kao i sa postignutim rezultatima u prethodnom periodu. Takođe, iznijeti su i planovi za organizaciju Svjetske lige, najvećeg takmičenja na kojem će naša muška seniorska reprezentacija učestvovati, sa posebnim osvrtom na popularizaciji odbojke u glavnom gradu.

Svjetska liga igraće se 12-14.juna (Crna Gora) i 20-22.juna (Turska), dok će se finalni turnir naše divizije igrati 03-05.jula u Slovačkoj.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button