Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCG

Saziv za Vanrednu elektronsku Skupštinu OSCG

Shodno članu 14 stav 3 Statuta OSCG i članu 14 stav 5 i član 30 stav 1, stav 2 Poslovnika o radu Skupštine OSCG

S A Z I V A M

Vanrednu elektronsku sjednicu Skupštine Odbojkaškog saveza Crne Gore za koju predlažem sljedeći

D N E V N I     R E D

I Usvajanje Odluke o izmjenama i dopunama Propozicija takmičenja za 2021/2022

Vanredna elektronska sjednica će se održati u četvrtak, 28.04.2022. godine elektronskim putem.

U smislu člana 30 stav 1 Poslovnika o radu Skupštine OSCG, javile su se opravdane okolnosti za hitno sazivanje sjednice Skupštine OSCG elektronskim putem. Naime, Odbojkaški savez Crne Gore potpisao je ugovor o generalnom sponzorstvu sa Elektroprivredom Crne Gore. Glavni cilj zaključenja ovog ugovora je sponzorisanje naših odbojkaških liga da se našim odbojkaškim klubovima pomogne u ovim teškim i izazovnim vremenima. Novčana sredstva ostvarena ovim sponzorstvom podrazumijevala bi plaćanje taksi za sudije i delegate. Kako je ovaj ugovor potpisan u međuperiodu redovnih godišnjih sjednica Skupština OSCG i tokom sezone odbojkaških liga, to se javila objektivna potreba da se hitno zakaže elektronska sjednica radi izmjene Propozicija takmičenja koje su usvojene na redovnoj sjednici Skupštine OSCG dana 27.08.2021.godine. U prilogu poziva Vam dostavljamo predlog Odluke o izmjenama i dopunama Propozicija takmičenja za 2021/2022.

Napomena: Shodno članu 30 stav 2 Poslovnika o radu Skupštine OSCG, u slučaju održavanja elektronske sjednice, kao što je u konkretnom slučaju, članovi ne diskutuju o pitanjima koja se na takvoj sjednici razmatraju, već samo glasaju o predloženim odlukama.

S poštovanjem,

Podgorica,                                                                                  PREDSJEDNIK SKUPŠTINE OSCG

26.04.2022.godine                                                                                  Zoran Vukčević

Povezani članci

Back to top button