Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCG

Saziv za Redovnu i Izbornu sjednicu Skupštine OSCG

Sjednice će se održati u subotu, 29. juna u hotelu "VOCO" u Podgorici

Predsjednik Skupštine Odbojkaškog saveza Crne Gore, Milan Franović, zakazao je Redovnu i Izbornu sjednicu Skupštine OSCG.

Redovna sjednica Skupštine OSCG održaće se u subotu, 29. juna u hotelu “VOCO” u Podgorici sa početkom u 12 časova, akreditovanje članova je od 11:30h.

Izborna sjednica Skupštine OSCG održaće se u subotu, 29. juna u hotelu “VOCO” u Podgorici sa početkom u 13 časova.

PROCEDURA ZA PREDLAGANJE KANDIDATA ZA PREDSJEDNIKA OSCG

Odbojkaški savez Crne Gore objavljuje javni poziv odbojkaškim klubovima koji su članovi skupštine OSCG da predlože kandidata za predsjednika OSCG.

Prijave se vrše popunjavanjem i ovjerom forme za kandidaturu, a rok za podnošenje iste je 20. jun 2024. godine.

Kandidata mora predložiti minimum jedan odbojkaški klub član skupštine OSCG i to pomoću popunjene i ovjerene forme KZP-01 (pečat kluba i potpis ovlašćenog lica) za kandidaturu, a ista se dostavlja lično ili putem pošte na adresu Odbojkaški savez Crne Gore, 19. decembra br.5 (Južna tribina stadiona), 81000 Podgorica. U slučaju da forma nije dostavljena po navedenoj proceduri i u datom roku, kandidatura se neće prihvatiti.

OSCG uredno predložene kandidate poziva (putem objave na sajtu www.oscg.me) da lično u prostorijama OSCG u roku od 3 dana dostave popunjenu i potpisanu Izjavu kandidata za predsjednika OSCG (I-02).

U slučaju da izjava nije uredno popunjena, potpisana i lično dostavljena u prostorijama OSCG u datom roku, kandidatura se neće prihvatiti.

U slučaju da su forma i izjava uredno popunjene i dostavljene, OSCG će istu proslijediti pravnoj službi na davanje mišljenja sa ispunjavanjem uslova kandidata shodno Zakonu o sportu i Statutu OSCG.

Kandidatura je validna u slučaju kada su ispoštovani svi navedeni koraci i kada pravna služba OSCG dostavi mišljenje u vezi sa ispunjavanjem uslova kandidata za izbor za predsjednika OSCG propisane Zakonom o sportu i Statutom OSCG.

Izborna Skupština OSCG je zakazana za 29. jun 2024. godine, nakon Redovne sjednice, koja je takođe zakazana istog dana.

Povezani članci

Back to top button