Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCG

Saradnja OSCG i Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje

Fakultet za sport i fizičko vaspitanje će dati svoj puni doprinos u edukaciji trenera i u procjeni antropološkog statusa odbojkaša i odbojkašica svih reprezentativnih selekcija

Direktor reprezentacija Odbojkaškog saveza Crne Gore, Nikola Kažić, posjetio je Fakultet za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću, gdje je sa profesorima fakulteta održan inicijalni sastanak o saradnji između Odbojkaškog saveza Crne Gore i Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje.

Na sastanku su Kažić i profesori dogovorili da će Fakultet za sport i fizičko vaspitanje dati svoj puni doprinos u edukaciji trenerskog kadra, kao i u procjeni antropološkog statusa odbojkaša i odbojkašica svih reprezentativnih selekcija, gdje će se poseban akcenat staviti na rad sa mlađim kategorijama.

Kažić je ovom prilikom istakao zadovoljstvo planiranom saradnjom, i u skladu sa tim, Odbojkaški savez Crne Gore će donirati fakultetu 10 profesionalnih odbojkaških lopti i odbojkašku mrežu, čime će i nastavni proces dobiti na kvalitetu.

Delegaciju Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje predstavljali su: prof. dr Stevo Popović, prof. dr Danilo Bojanić, doc. dr Bojan Mašanović, doc. dr Jovan Gardašević i mr Marko Joksimović.

Povezani članci

Back to top button