Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCGSlajder

Saopštenje sa 9.sjednice Predsjedništva OSCG

Predsjedništvo Odbojkaškog saveza Crne Gore, na današnjoj sjednici, naimenovalo je Nikolu Masoničića na upražnjeno mjesto selektora ženske seniorske reprezentacije Crne Gore, za preostale utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Nikola Masoničić, trener Galeba, je prije usvajanja ostavke Dragana Nešića bio pomoćni trener u stručnom štabu seniorske selekcije, ali i trener mlađih reprezentacija. Najveće uspjehe ostvario je osvajanjem zlatne medalje na Balkanskom prvenstvu za kadetkinje 2018.godine, a takođe je osvojio i dva Kupa Crne Gore sa ekipom Galeba (2016, 2018).

Predsjedništvo je takođe donijelo Odluku o dodjeli povelje za razvoj odbojkaškog sporta u Crnoj Gori, po kojoj će se povelje dodijeliti svim živim predsjednicima OSCG koji su tu funkciju obavljali od dana osnivanja Saveza. Povelja bi se dodijelila i predsjednicima koji su tu funkciju obavljali i kao predsjednici (potpredsjednici) OS Jugoslavije (OS SCG), a posebno kao predsjednici OSCG. Ove povelje će se uručiti na svečanosti povodom proglašenja odbojkaša i odbojkašice za 2018.godinu, a u znak obilježavanja 60 godina od osnivanja Odbojkaškog saveza Crne Gore.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button