Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCG

Saopštenje sa 10. redovne sjednice Upravnog odbora OSCG

Upravni odbor Odbojkaškog saveza Crne Gore održao je danas 10. redovnu sjednicu na kojoj je usvojio izvještaje selektora muške i ženske seniorske reprezentacije, Veljka Bašića i Nikole Masoničića, sa nedavno održanih kvalifikacija. Naša muška selekcija izborila je drugi uzastopni plasman na Evropsko prvenstvo, što je UO ocijenio kao još jedan veliki uspjeh crnogorske muške odbojke.
Upravni odbor OSCG je donio odluku o pokretanju projekta besplatnih škola odbojke za dječake, sa ciljem povećanja broja muških klubova, omasovljenja istih i adekvatnog selektiranja naprednijih polaznika, a samim tim i podizanja kvaliteta odbojke u Crnoj Gori na dugoročnom planu. Za koordinatora projekta imenovan je Dragiša Ćalov, nekadašnji odbojkaški trener.
Na predlog trenerske organizacije OSCG, Marko Radusinović je imenovan za selektora ženske juniorske, a Darko Prebiračević za selektora muške pionirske odbojkaške reprezentacije Crne Gore.
Na današnjoj sjednici Upravni odbor OSCG donio je i odluku o izgradnji terena za odbojku na pijesku u Podgorici.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button