Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ReprezentacijaSlajderSvjetska liga

Rašović: Dobar servis vodi u finale Svjetske lige

Crnogorski odbojkaši putuju sjutra preko Beča za Bratislavu na završni turnir treće divizije Svjetske lige, gdje će u društvu Kine, Egipta i domaćina Slovačke pokušati da se domognu prvog mjesta i vize za veći rang u ovom takmičenju.

Plasman na finalni turnir već je sjajan rezultat, a libero crvenih Ivan Rašović vjeruje da se naš tim na tome neće zaustaviti.

“Napravili smo odličan rezultat u debitantskom nastupu u Svjetskoj ligi. Međutim, kada smo već na završnom turniru, pokušaćemo i da ga osvojimo. Vrijedno smo radili od početka ovog takmičenja i nadamo se da ćemo do kraja biti na visokom nivou”, optimista je iskusni odbojkaš.

Crnu Goru u subotu čeka duel sa Kinom u polufinalu i sav fokus nacionalnog tima okrenut je upravo meču sa azijskom reprezentacijom.

“Jaka su selekcija, ne odgovara nam, kao ni većini evropskih reprezentacija njihov način igre, jer je potpuno drugačiji u odnosu na ono što mi forsiramo. Dobro serviraju, veliki su borci, ali mislim da imamo kvalitet da im se suprotstavimo. Dosta će zavisiti od servisa i ako nas početni udarac bude služio, vjerujem da ćemo biti bliži pobjedi. Na završnom turniru nema slabih selekcija, šanse su ujednačene, tako da nas čeka velika borba”, kazao je Ivan Rašović.

Crnogorski odbojkaši dva dana će u Bratislavi trenirati u dvorani u kojoj će odmjeriti snage sa Kinezima.
Taj duel zakazan je za subotu od 17.30, dok će tri sata kasnije u drugom polufinalu igrati domaćin Slovačka i Egipat.
Dan kasnije u istim terminima igraće se meč za treće mjesto i finale iz kojeg će pobjednik obezbijediti vizu za drugu diviziju Svjetske lige sljedeće godine.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button