Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SlajderU18 (Ž)

Radusinović odredio konačan spisak kadetkinja

Selektor ženske kadetske reprezentacije Crne Gore Marko Radusinović odredio je konačan spisak putnica za Izvorani, Rumunija gdje će se održati Balkansko prvenstvo u ovoj kategoriji (1-5.jula).

Naša reprezentacija će se takmičiti u okviru grupe A sa selekcijama Rumunije, Moldavije i Makedonije. U grupi B, takmičiće se Srbija, Bugarska, Grčka i Turska.

“Prethodnih 9 dana smo iskoristili da poradimo na nekim tehničko-taktičkim detaljima  i da uigramo ekipu. Ovo je tek naša druga zajednička akcija tako da nedostaje treninga, kontrolnih pa i zvaničnih utakmica. Nadamo se da ćemo to uspjeti kompezovati jednom veoma dobrom atmosferom koja vlada u našem taboru kako na terenu tako i van njega. Radi se o jednom veoma perspektivnoj generaciji koja će svoj kvalitet pokazati u narednim sezonama. Na Balkanskom šampionatu nalaze se čak 4 ekipe učesnice E.P, kao i vicešampion Evrope, stoga  o rezultatima je nezahvalno razgovarati. Ono što možemo garantovati je da ćemo svaku utakmicu odigati hrabro i maksimalno motivisano. U tome su nam pomogli nevjerovatni uspjesi muške i ženske seniorske reprezentacije, kojima ovom prilikom čestitam. Nadamo se da će u narednim danima stizati pozitivne vijesti o uspjesima reprezentacije i iz Slovačke i iz Rumunije” – izjavio se Marko Radusinović, selektor kadetkinja Crne Gore.

Tehničari :

Dušanka Petrović (Rudar)

Marija Vukićević (Morača)

Primač/Korektor:

Katarina Budrak (Morača)

Teodora Čavić (Galeb)

Jovana Vukčević (Morača)

Dijana Vuković (Luka Bar)

Lana Vujošević (Galeb)

Ivona Nedić (Nikšić)

Srednji blokeri:

Tijana Kruta (Luka Bar)

Tamara Vučetić (Rudar)

Ana Pavićević (Nikšić)

Liberi:

Melisa Cenović (Luka Bar)

Uz selektora Radusinovića, na put će krenuti i pomoćni treneri Nikola Masoničić i Ivica Šćekić.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button