Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CEV

Predstavljen logo za 50. godišnjicu CEV-a

Godina koja je upravo započela zaista je posebna za evropsku odbojkašku porodicu jer se poklapa sa dugo očekivanom 50. godišnjicom Evropske odbojkaške konfederacije (CEV), pravim zlatnim jubilejom za cijelu evropsku odbojku! Stoga će se tokom sljedećih nedjelja i mjeseci održavati mnogi posebni događaji i akcije, počevši sa otkrivanjem logotipa posebno dizajniranog za obilježavanje takve jedinstvene prilike!

Godišnjica je svakako prilika za pregled i razmišljanje o onome što je evropska odbojka postigla od 09. septembra 1973. – kada je CEV službeno osnovan u Den Hagu. U isto vrijeme, koliko god ima mnogo uspomena koje treba čuvati i postignuća koja treba slaviti, evropska odbojkaška porodica ne želi “počivati ​​na lovorikama”. Naprotiv, zlatni jubilej CEV-a smatra se ekskluzivnom prilikom koju treba iskoristiti za ubrzavanje modernizacije organizacije, pri čemu se očekuje da će u 2023. inovacije i digitalizacija biti najistaknutije teme u cijelom području.

Kultni logotip 50. godišnjice pratiće nas tokom sljedećih mjeseci i intenzivno će se koristiti na svim digitalnim kanalima, kao i na CEV-ovim događajima i takmičenjima, kako bismo proslavili nasleđe koje smo naslijedili od utemeljitelja evropske odbojke, kao i kontinuiranoj težnji izvrsnosti, napretku i modernizaciji koju dijeli trenutno vođstvo!

Dok želimo srećan zlatni jubilej CEV-u i zahvaljujemo svima koji su uzdigli sport do tako neslućenih visina, možemo se veseliti uistinu posebnoj godini ispunjenoj uzbudljivim trenucima i najboljim što evropska odbojka može ponuditi navijačima, igračima, medijima i prijateljima!

Izvor: CEV

Povezani članci

Back to top button