Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCG

Predsjednik OSCG Cvetko Pajković potpisao ugovor o stipendiranju sa Vukašinom Cimbaljevićem

Dobitnici stipendija tradicionalno su najperspektivniji odbojkaš i odbojkašica Crne Gore za prethodnu godinu. Potpisivanje ugovora sa Simonom Petranović obaviće se u narednom periodu, kada dozvole njene klupske obaveze

Predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore Cvetko Pajković danas je u prostorijama OSCG potpisao ugovor o stipendiranju Vukašina Cimbaljevića, najperspektivnijeg odbojkaša Crne Gore u prethodnoj godini. Cimbaljević je odbojkaški biser ponikao u Galebu iz Bara, a koji će naredne godine igrati u novosadskoj Vojvodini.

“Dobitnici stipendija tradicionalno su najperspektivniji odbojkaš i odbojkašica Crne Gore za prethodnu godinu, a to su Vukašin Cimbaljević i Simona Petranović. Naravno, stipendiju je dobila i Simona, a potpisivanje ugovora sa njom obaviće se u narednom periodu, kada dozvole njene klupske obaveze. Napomenuo bih i to da je Odbojkaški savez Crne Gore stipendije za perspektivnog odbojkaša i odbojkašicu obezbijedio zahvaljujući sredstvima koja smo dobili na konkursu kod Uprave za sport i mlade. Sigurni smo da će te stipendije biti podsticaj i za Vukašina i za Simonu da narednih godina budu oslonac reprezentacija Crne Gore, te da će to biti motiv i podsticaj i za ostale mlade odbojkaše i odbojkašice da krenu njihovim putem. Mi ćemo se uvijek truditi da im taj put olakšamo”, kazao je predsjednik OSCG Pajković.

Vukašin Cimbaljević je stipendiju shvatio i kao čast i kao obavezu da u budućnosti radi još bolje i postane oslonac nacionalnog tima:

“Puno mi znači stipendija Odbojkaškog saveza Crne Gore. To mi je dokaz da sam do sada radio dobro, ali i obaveza da u narednom periodu radim još bolje, da jednog dana budem oslonac seniorske reprezentacije i tako se odužim za povjerenje koje je u mene imao Odbojkaški savez Crne Gore”, istakao je Cimbaljević.

Povezani članci

Back to top button