Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCG

Predsjednik OSCG Cvetko Pajković potpisao ugovor o stipendiranju sa Simonom Petranović

Dobitnici stipendija tradicionalno su najperspektivniji odbojkaš i odbojkašica Crne Gore za prethodnu godinu, a to su Simona Petranović i Vukašin Cimbaljević

Predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore Cvetko Pajković danas je u prostorijama OSCG potpisao ugovor o stipendiranju Simone Petranović, najperspektivnije odbojkašice Crne Gore u prethodnoj godini. Simona je ponikla u Galebu iz Bara, uspjela da dođe i do seniorske reprezentacije, a njen izuzetan talenat prepoznali su i u šampionu Srbije Ubu, koji je sa njom potpisao ugovor.

“Kao što sam rekao kada smo potpisali ugovor o stipendiranju sa Vukašinom Cimbaljevićem, tako sam i sada siguran da će ova stipendija biti podsticaj za Simonu, koja je već član seniorske reprezentacije, da narednih godina bude oslonac nacionalog tima. Nadam se i da će njen primjer biti podsticaj djeci da počnu da se bave odbojkom i da vrijedno treniraju, a mi smo tu da im pomognemo. Napomenuo bih i to da je Odbojkaški savez Crne Gore stipendije za perspektivnog odbojkaša i odbojkašicu obezbijedio zahvaljujući sredstvima koja smo dobili na konkursu kod Uprave za sport i mlade”, kazao je predsjednik OSCG Pajković.

Simona se zahvalila na povjerenju koje joj je ukazao Odbojkaški savez.

“Zahvalna sam Odbojkaškom savezu Crne Gore na ovoj stipendiji, naravno to će mi biti podstrek za dalji trud i rad. Potrudiću se da opravdam očekivanja i povjerenje koje mi je dato”, istakla je Simona Petranović.

Povezani članci

Back to top button