Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Beach VolleyMediteranske igre na pijeskuSlajder

Predsjednik COK- Dušan Simonović posjetio odbojkaše u Peskari

Predsjednik Crnogorskog Olimpijskog Komiteta, Dušan Simonović, posjetio je danas delegaciju Crne Gore na prvim Mediteranskim Igrama na pijesku, koje se održavaju u Peskari.

Simonović je članovima ekipe koja će učestvovati u odbojci na pijesku, Marku Bagariću i Milošu Simoviću, pružio podršku pred početak takmičenja i poželio da uspješno prezentuju Crnu Goru i odbojku na pijesku u Peskari.

Predsjednik COK je učestvovao na Skupštini Internacionalnog Komiteta Mediteranskih Igara i prisustvovao ceremoniji otvaranja prvih Mediteranskih Igara na pijesku.

„Odbojkaški savez Crne Gore se zahvaljuje Crnogorskom Olimpijskom Komitetu na velikoj časti koja nam je ukazana, da budemo učesnici prvih Mediteranskih Igara na pijesku. Ovo je izuzetno važno takmičenje za razvoj odbojke na pijesku i u Crnoj Gori, sport koji je počeo intenzivno da se razvija kod nas kroz projekat „Raširimo mrežu“ (koji je podržan od strane FIVB i CEV), jer kroz ovako kvalitetna takmičenja i naši igrači napreduju. Naši predstavnci u Peskari, Bagarić i Simović, će imati priliku da odmjere snage sa najboljim timovima sa Mediterana, pa se nadam da će iskoristiti ovaj turnir na najbolji način i da ćemo i na narednim igrama uspješno reprezentovati Crnu Goru u ovom sportu, jer smatram da imamo veliku perspektivu za razvoj, s obzirom na veliki broj plaža koje Crna Gora ima“ – izjavio je generalni sekretar OSCG i Šef misije u Peskari, Ivan Bošković.

Turnir u odbojci na pijesku startuje 1.septembra i trajaće do 5.septembra. U muškoj konkurenciji biće 29 ekipa, u ženskoj 24. Učešće su potvrdile najbolje ekipe iz Italije, Srbije, Turske, Hrvatske…

Zatvaranje Igara je zakazano za 6.septembar.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button