Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CEVOSCGSlajder

Predsjednik CEV Aleksandar Boričić: Crnogorska odbojkaška porodica može biti ponosna na korake koji su napravljeni

Predsjednik Evropske odbojkaške Konfederacije (CEV) Aleksandar Boričić poslao je pismo predsjedniku Odbojkaškog saveza Crne Gore Cvetku Pajkoviću, povodom nedavne posjete Odbojkaškom savezu Crne Gore i prijema kod Predsjednika Vlade Crne Gore Mila Đukanovića.

“Poštovani Predsjedniče, gospodine Pajkoviću,

Dozvolite mi prije svega, da Vam se zahvalim na pažnji pri organizaciji moje posjete Podgorici i veliko hvala za gostoprimstvo koje mi je ukazano tokom mog boravka.

Ova posjeta je bila jedinstvena prilika za prijatelje odbojke, da se okupimo i ojačamo naše kontakte. Posebno cijenim mogućnost da učestvujem u konstruktivnoj diskusiji o našem voljenom sportu i njegovoj budućnosti u Crnoj Gori. Odbojkaška porodica je mnogobrojna i Crna Gora je značajno podigla svoj kredibilitet među njenim članovima. Postignuto je mnogo rezultata u prethodnim godinama i crnogorska odbojkaška porodica može sa pravom biti ponosna na korake koji su napravljeni.

Kao što znate, iz našeg sastanka sa crnogorskim premijerom, gospodinom Đukanovićem, Vaš uspjeh i posvećenost nisu prošli nezapaženo i  imate punu podršku i od Evropske odbojkaške federacije i Premijera Crne Gore za razvoj odbojke. Crnogorski sportisti su postigli izuzetan uspjeh od osamostaljenja države i nadamo se da će se ovaj pozitivan trend nastaviti.

Mi vjerujemo da se sve to može postignuti organizacijom budućih aktivnosti, posebno kroz inicijative i projekte, što će omogućiti Odbojkaškom savezu Crne Gore da organizuje još takmičenja u svim starosnim grupama.

Sa nadom da će se nastaviti prijateljstvo koje postoji u odbojkaškoj porodici, želim još više uspjeha Odbojkaškom savezu Crne Gore i sa zadovoljstvom iščekujemo Vaše predloge.

Prijateljski pozdrav,

Aleksandar Boričić

Predsjednik CEV”

Pismo Aleksandra Boricica Cvetku Pajkovicu

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button