Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ReprezentacijaU20 (Ž)

Poznate grupe na Evropskom prvenstvu za juniorke

Juniorke Crne Gore šansu za plasman na EP pokušaće da izbore na turniru 3.runde kvalifikacija, koji se igra od 01. do 03.jula u dvorani “Verde Complex” u Podgorici

Žrijeb za U19 Evropsko prvenstvo 2022 za juniorke održan je juče u sjedištu CEV-a u Luksemburgu.

U grupi A snage će odmjeriti Sjeverna Makedonija, Poljska, Italija, Slovenija, Grčka i pobjednik K grupe 3. runde kvalifikacija,  dok će u grupi B igrati Srbija, Turska, Hrvatska, Rumunija, Švajcarska i pobjednik J grupe 3. runde kvalifikacija.

Juniorke Crne Gore igraće u grupi K treće runde kvalifikacija protiv selekcija Francuske, Finske i Austrije, a turnir će se igrati 01-03.jula u dvorani “Verde Complex” u Podgorici u organizaciji Odbojkaškog saveza Crne Gore.

Kvalifikacioni turnir grupe J odigraće se od 30. juna do 3. jula, u Holandiji, a pored domaćina igraće Estonija, Slovačka i Španija.

Evropsko prvenstvo 2022. u konkurenciji juniorki odigraće se od 27. avgusta do 4. septembra u Skoplju, u Sjevernoj Makedoniji.

Povezani članci

Back to top button