Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCG

Poziv za slanje zahtjeva za finansijsku podršku uspješnim klubovima 2019

Ovim putem pozivamo sve klubove, koji ispunjavaju uslove shodno Pravilniku o finansijskoj podršci uspješnim klubovima, da podnesu zahtjev za dodjelu finansijske podrške, najkasnije do 16.oktobra 2019.godine.

Na osnovu člana 41 stav tri Zakona o sportu (’’Sl.list CG’’br.44/18) i člana 4 tačka dva Ugovora o korišćenju sredstava za sufinansiranje programa sportskih organizacija, Upravni odbor Odbojkaškog saveza Crne Gore je na svojoj sjednici održanoj dana 09.09.2019.godine donio Pravilnik o finansijskoj podršci uspješnim klubovima.

U prilogu ovog poziva, uz Pravilnik, šaljemo Vam i šablon Zahtjeva, koji je potrebno da ispunite, pečatirate i da potpišete, i u originalu predate kancelariji Odbojkaškog saveza Crne Gore, svakog radnog dana u terminu 10-14 časova (kontakt Jelena Mitrović, 067 464 072). Uz zahtjev, potrebno je da dostavite i I kopiju rješenja o registraciji kluba kod Ministarstva sporta i mladih, shodno novom Zakonu o sportu.

Nakon što Upravni odbor donese odluku o dodjeli finansijske podrške uspješnim klubovima, Savez će sa njima potpisati Ugovore o finansijskoj podršci.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button