Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCG

Prijavi se za stručno osposobljavanje u OSCG!

Odbojkaški savez Crne Gore učestvovaće i ove godine u Programu stručnog osposobljavanja visokoškolaca.

Ukoliko ste diplomirali menadžment u sportu ili sportsko novinarstvo, imate priliku da budete dio našeg tima u organizaciji domaćih i međunarodnih odbojkaških takmičenja, odnosno da o svemu tome izvještavate.

Pravo na stručno osposobljavanje imaju osobe sa stečenim visokim obrazovanjem, koje nemaju radno iskustvo i na evidenciji su Zavoda za zapošljavanje.

Stručno osposobljavanje traje devet mjeseci i priznaje se kao radno iskustvo u trajanju od 12 mjeseci, i kao uslov za polaganje odgovarajućeg stručnog ispita sa stečenim visokim obrazovanjem.

Cilj stručnog osposobljavanja je da olakša prelazak mladih iz svijeta obrazovanja u svijet rada, kroz pružanje mogućnosti za dodatno sticanje znanja, vještina i kompetencija. Program treba da doprinese i smanjenju nezaposlenosti mladih, kao i da pruži smjernice ustanovama visokog obrazovanja u koncipiranju upisne politike.

Prijave su otvorene do 19. novembra, a procedura je jednostavna i možete je naći na sajtu https://www.euprava.me/program-strucno-osposobljavanje.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button