Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Beach Volley

Ponovo najbolji Nikola Masoničić i Vojin Ćaćić

Poslije odlično organizovanog I Festivala odbojke na pijesku i izvarednih reakcija učesnika i publike, organizatori DOO Krupac Mont Nikšić, OK Volley-Star, ŽOK Nikšić i OK Sutjeska Nikšić su od 22-24 avgusta organizovali turnir u odbojci na pijesku u Nikšiću na terenu za odbojku na pijesku pored jezera Krupac.

Po riječima organizatora,učestvovalo je 20 ekipa, 13 u muškoj konkurenciji i 7 u miks kategoriji.

U muškoj konkurenciji prvo mjesto je zauzela ekipa “Dumaks PG” u sastavu Nikola Masoničić i Vojin Ćaćič koji su u finalu pobijedili ekipu “Maroje travel”- Budva za koju su igrali Aleksandar Marojević i Miloš Simović sa 2:0 (21-10, 21-14).

Treće mjesto je zauzela ekipa “Bojić Boys” u sastavu Slobodan i Vladimir Bojić koji su pobijedili ekipu “Volley Star U20” za koju su igrali Nikola Tadić i Ivan Zvicer sa 2:0 ( 21-10, 21:16).

Polufinale: “Maroje travel”- “Volley Star U20”: 2:0 (21-16,21-10) i “Dumaks PG”-“Bojić Boys”: 2:0 (21-10,21-13).

U miks kategoriji najbolja je bila ekipa “Majami”, drugo mjesto “Volley Star” i treće mjesto je zauzela ekipa “AS Volley”.

Cilj ove manifestacije je daljnja popularizacije ovog sporta i stvaranje uslova za razvoj odbojke na pijesku u Nikšiću i Crnoj Gori uz pomoć i podršku Odbojkaškog saveza Crne Gore.

Organizatori ohrabreni fantastičnim odzivom i reakcijom svih učesnika planiraju  za iduću godinu veća ulaganja u infrastrukturu i povećanje nagradnog fonda.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button