Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
GalerijaSeminariSlajderSlikeTreneri

Počeo FIVB seminar trenera u Podgorici!

Predsjednik OSCG Cvetko Pajković i predsjednik trenerske komisije OSCG Veselin Vuković, uz FIVB kurs direktora Ibrahima Hosroua i FIVB kurs instruktora Sajmona Loftusa, otvorili su prvi u istoriji FIVB seminar za trenere u Crnoj Gori.

Seminar je pod pokroviteljstvom FIVB (FIVB Coaches Course Level 1), dok je OSCG uspio da, uz pomoć Crnogorskog Olimpijskog Komiteta, odnosno Olimpijske solidarnosti, pokrije sve troškove za trenere iz Crne Gore.

“Odbojkaški savez Crne Gore je u saradnji sa trenerskom organizacijom uspio da dobije organizaciju FIVB seminara Level 1 za trenere, po prvi put u istoriji. Ideja OSCG je da se našim trenerima i trenerima iz regiona omogući da dobiju FIVB diplomu. Dugujemo veliku zahvalnost FIVB na ukazanoj organizaciji i nadamo se da ćemo naredne godine dobiti organizaciju seminara Level 2. Takođe, dugujemo zahvalnost i Crnogorskom olimpijskom Komitetu, uz čiju pomoć smo dobili sredstva iz Olimpijske solidarnosti”, kazao je predsjednik OSCG Cvetko Pajković.

fivb coaches course level 1 trenerski seminar oscg treneri 003

Na seminaru je prisutno 35 trenera, od čega 23 iz Crne Gore, a ostalih 12 je iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske, Turske i Grčke.

“Zahvalio bih se FIVB što je ukazao povjerenje našem Savezu i dodijelio organizaciju seminara, gdje se i našim trenerima pružila prilika da dobiju  diplome koje će im sigurno značiti u daljem napredovanju. Ovo je samo prvi korak trenerske organizacije i nadam se da ćemo kroz uspješan rad na ovom seminaru i dobru organizaciju, uspjeti da dobijemo organizaciju i neki naredni put”, kazao je predsjednik trenerske komisije OSCG Veselin Vuković.

fivb coaches course level 1 trenerski seminar oscg treneri 005

Seminar će se održati u periodu 6-10.juna u hotelu City i u sali Gimnazije “Slobodan Škerović”.

 

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button