Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Reprezentacija

Pljevlja domaćin kvalifikacija za seniorke

Opština Pljevlja će biti domaćin kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2023, kao i pripremnog perioda ženske seniorske odbojkaške reprezentacije Crne Gore.

Kao takva, pružiće i logističku, kao i finansijsku podršku Odbojkaškom savezu Crne Gore, kako bi ženska seniorska reprezentacija u periodu od 11. jula do 16. avgusta što kvalitetnije obavila pripreme u Pljevljima pred kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo.

Takav dogovor je sklopljen na sastanku predsjednika Opštine Pljevalja Rajka Kovačevića sa predsjednikom OSCG Cvetkom Pajkovićem i generalnim sekretarom OSCG Ivanom Boškovićem.

“Zahvaljujemo se gradonačelniku Rajku Kovačeviću i menadžeru grada Nataši Marković na gostoprimstvu, razumijevanju, saradnji i pomoći uoči tako značajne akcije ne samo za odbojkaški sport, već i za sport u Crnoj Gori uopšteno govoreći. Imamo sjajna iskustva iz Pljevalja, a mislim da smo ovog puta otišli i korak dalje. Opština Pljevlja može biti primjer i za sve ostale sredine u Crnoj Gori kako spojiti lijepo i društveno korisno. Volio bih da djevojke upravo zbog toga u Pljevljima ispišu novu stranicu uspjeha crnogorske odbojke. Siguran sam da će na tom putu imati maksimalnu podršku svih građana Pljevalja”, kazao je predsjednik OSCG Cvetko Pajković.

Kovačević je istakao da će im biti zadovoljstvo što će Pljevlja ugostiti selekciju odbojkaške reprezentacije i što će biti domaćini reprezentacijama Finske, Islanda i Češke u tri kvalifikacione utakmice pred Evropsko prvenstvo koje će se održati 2023. godine.

Povezani članci

Back to top button