Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
U17 (Ž)

Pionirke zabilježile treći poraz na Balkanijadi

Rumunija-Crna Gora 3:0(25:18,25:20,25:10)

Pionirke su zabilježile i treći poraz na Balkanijadi u Kazanlaku, ovog puta je od nas bila bolja selekcija Rumunije, u meču u kom su naše odbojkašice zabilježile veliki broj grešaka. Samo u prva dva seta je viđena ravnopravna borba do pred sam kraj istih, kada su naše odbojkašice vezanim greškama ispuštale ili prednost ili šansu za priključak. Sjutra u 14h po lokalnom vremenu je meč sa Turskom.

“U prva dva seta smo bile rezultatski tu sa rumunkama do pred sami kraj, ali opet smo uz neke greške poklanjali poene protivniku. Ponovo se osjećala trema kod nas na terenu u velikom dijelu meča, kao protiv Bugarske. Nadam se da ćemo sjutra protiv Turske pružiti bolju partiju.” – izjavila je Marija Šušić.

CRNA GORA:  Prelević, Kostić, Pepđonović, Roganović, Đonović, Labović, Vukoslavčević, Šušić, Krkalović, Vukčević, Globarević i Tuševljak. Trener: Nikola Masoničić.

Rumunija: Alupei, Macarie, Mirariu, Spinoche, Grigore, Constantin, Dulau, Barza, Carutasu, Airoaie, Dimitresku i Alexandru.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button