Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SlajderU17 (Ž)

Pionirke porazom okončale nastup na Balkanijadi

Srbija – Crna Gora 3:0(25:8,25:18,25:22)

U poslednjem kolu ovogodišnje Balkanijade za pionirke, naše mlade odbojkašice su poražene od vršnjakinja iz Srbije. U prvom setu su reprezentativke Crne Gore ušle sa previše respekta prema protivničkoj ekipi, ali je već u drugom pokazano više hrabrosti u igri. Treći set je do drugog tehničkog tajmauta protekao u vođstvu naših odbojkašica, međutim par servis grešaka i nekoliko diskutabilnih sudijskih odluka je prelomilo ovaj set a time i meč u korist Srbije.

“Mislim da je u ovom momentu ovo realan rezultat, jer po kvalitetu a prije svega po iskustvu, zaostajemo za trenutno najboljim ekipama Balkana u pionirskoj konkurenciji. Ostaje žal što nismo uspjeli da osvojimo nekoliko setova,jer smo osim u prvom meču u svim ostalim barem po jedan set igrali ravnopravno sa protivnicima. Raduje to što smo iz meča u meči igrali sve slobodnije i bolje. Teško je bilo igrati protiv ekipa koje se sve duže od nas pripremaju za ovo i naredna takmičenja, treba istaći da je npr Bugarska pionirska selekcija odigrala 60 utakmica u ovom sastavu, a da je Turska ekipa  poslednja tri mjeseca provela spremajući se za ovo takmičenje, a da svi znamo da je Srbija odbojkaška velesila. Raduje to što u igračkom potencijalu mi imamo možda i najviše prostora za napredak i nadam se da ćemo u budućjosti uz dosta rada moći da igramo ravnopravno sa svima. Zahvalio bih se ljudima iz Saveza,koji su nam omogućili adekvatne uslove za rad. Iako rezultat to ne govori mislim da je pred ovim igračicama lijepa budućnost i da Crna Gora ne mora da brine za istu ženske odbojke u narednom periodu.” – izjavio je trener Nikola Masoničić.

CRNA GORA:  Prelević, Kostić, Pepđonović, Roganović, Đonović, Labović, Vukoslavčević, Šušić, Krkalović, Vukčević, Globarević i Tuševljak. Trener: Nikola Masoničić.

Srbija: Milanović, Škorić, Tišma, Božica, Nedeljković, Drobnjak, Josić, Bogdanović, Taubner, Gočanin, Pustahija i Kockarević.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button