Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
U17 (Ž)

Pionirke na startu poražene od Rumunije

Prvog dana Balkanskog prvenstva za pionirke, koje se održava u Ankari, Crna Gora je odigrala meč sa Rumunijom. U ovom premijernom meču Rumunke su slavile rezultatom 3:0 (25:21, 25:11, 25:21).

 S obzirom da je ovo prva zvanična utakmica pionirske reprezentacije ne mogu da budem nezadovoljan, vidjelo se da je ekipa Rumunije dosta iskusnija od nas. Mi smo počeli meč  u grču, ali smo i pored toga u  1 i 3 setu imali šansu, nažalost našim greškama smo dozvolili rumunkama da u završnicama naprave razliku i tako osvoje setove. Očekujem sjutra protiv Turske da popravimo servis prije svega, jer danas se očigledno nismo snašli sa donjim servisom. Takođe je evidentno da nam nedostaje iskustva i utakmica, što se posebno vidjelo u završnicama prvog i trećeg seta kada se rezultat lomio, ali generalno za prvo neko iskustvo ne mogu biti nezadovoljan, “ – izjavio je selektor Milan Marković.

Sjutra Crna Gora od 11h po našem vremenu igra drugu utakmicu sa Turskom.

Timovi su bili u sledećim sastavima.:

CRNA GORA: Burzanović, Dragović, Ćaćić, Ratknić, Vuković, J Đurović, Vučetić, Janičić, Adžić, Šušić, S Đurović, Bubanja.

Trener: Milan Marković

Rumunija: Artin, Murariu, Zadorojnai, Stan Ecaterina, Coman, Ditu, Badea, Martinescu, Dascalu, Stoian, Agapian, Stan Alina.

Trener: Craciun Alexandra.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button