Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Mlađe kategorijeRaznoU17 (Ž)

Pionirke Galeba prve na turniru u Kotoru

U nedelju 14.02.2016. u Kotoru je održan odbojkaški turnir za pionirke u organizaciji ŽOK Gimnazijalac, a na kojem su pored ekipe domaćina učestvovali ŽOK Dubrovnik, ŽOK Herceg Novi i ŽOK Galeb.

Galebice su u prvom kolu savladale vršnjakinje iz Herceg Novog rezultatom 2:0, da bi u drugom kolu odmjerile snage sa veoma kvalitetnom ekipom Dubrovnika, za koju su u prvoj postavi nastupile dvije starije igračice,ali i pored toga ekipa iz Bara je slavila sa 2:1 u setovima.

Nakon tog meča šansu da odmjere snage sa vršnjakinjama iz Kotora su dobile djevojčice rođene 2003/04  i  2005/06 odigravši dvije prijateljske utakmice. Trećom pobjedom na turniru,protiv domaćina ŽOK Gimnazijalac od 2:0, pionirke Galeba su osigurale prvo mjesto u konačnom plasmanu turnira.

Osvojen turnir u Kotoru je samo nastavak Galebovog uspješnog vikenda, nakon što su u subotu prva i druga ekipa ostvarile maksimalne pobjede u Prvoj odnosno Drugoj odbojkaškoj ligi Crne Gore.

galeb-pionirke-turnir-odbojka-kotor

Djevojčice koje su učestvovale na turniru u Kotoru:

Dabović Sofija, Kostić Petra, Franović Jelena, Franović Jovana, Labović Lana, Šušić Marija, Tvrdišić Tijana, Tuševljak Marija, Krkalović Tamara, Vučićević Viktorija, Kovačević Jovana, Vukčević Nevena, Danić Anđela,Lalić Sara, Sjekloća Nina, Kovačević Andrea, Petranović Simona, Mumović Andrijana, Šukovic Anja, Krivokapić Staša, Tvrdišić Nevena, Dragojević Maša, Čavić Marija, Krivokapić Anastasija, Stević Sara, Vukčević Nikoleta, Ćupić Teodora, Pinčić Ilma i Krivokapić Nina.

 

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button