Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Mlađe kategorijeOSCG

Pioniri Budvanske Rivijere srebrni u Ankoni

Pioniri odbojkaškog kluba ”Budvanska Rivijera” učestvovali su na Jadransko-Jonskim igrama mladih koje su održane u Ankoni 6-8 juna. Dječaci, koji su inače crnogorski prvaci u svojoj kategoriji, osvojili su drugo mjesto i srebrnu medalju, uz učešće još domaćina Italije, Srbije, Hrvatske i Albanije. Nakon startnog poraza od Italije, naš tim je redom pobjeđivao Hrvatsku, Albaniju i Srbiju, i na taj način obezbjedio novi susret i finale sa domaćinom turnira. U jako zanimljivom finalu Italija je uspjela da pobijedi, ali mora se naglasiti uz veliku pomoć domaćih sudija koji nisu bili na nivou i svojim suđenjem su direktno uticali na krajnji rezultat.

Rezultati :

1. kolo Crna Gora – Italija 0 – 2

2. kolo Crna Gora – Hrvatska 2 – 0

3. kolo Crna Gora – Albanija 2 -0

4. kolo Crna Gora – Srbija 2 – 0

Finale : Crna Gora – Italija 1 – 2

Za ekipu Crne Gore, tj. pionire Budvanske Rivijere na ovom turniru nastupili su: Ivanović Ognjen, Marović Veljko, Kastratović Miljan, Zec Vuko, Lečić Dalibor, Savić Nikola, Dokić Lazar, Dokić Luka, Cerović Luka i Lečić Dalibor. Treneri : Ćorluka Predrag i Lazić Dušan.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button