Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EKO MINI ODBOJKAGalerijaSlajderVideo

Pajković: Projekat da djeca zavole odbojku, Simonović: Čestitam OSCG na izuzetnoj manifestaciji (VIDEO)

Treće izdanje “Jugopetrol EKO mini odbojke” startovalo je u nedelju u sali Gimnazije “Slobodan Škerović”.

Prijavljeno je 44 ekipe, odnosno oko 500 djece.

“Projekat vrijedan pažnje, izuzetno smo zadovoljni. Djeca imaju prilagođen i teren i lopte za njihov uzrast i nadamo se da će kroz ovo takmičenje i ovaj vid pažnje, djeca da zavole ovaj sport, da steknu nova poznanstva i da im odbojka bude sastavni dio života”, kazao je na otvaranju Cvetko Pajković, predsjednik OSCG.

“Ono što je važno za djecu je da ove godine pokrećemo pionirske lige, sledećeg vikenda je start, vezujemo djeci da kad završe sa ovim takmičenjem od 12 godina, da imaju svoje takmičenje od 12 do 14 godina”, zaključio je Pajković.

“Ovo je jedan od načina kako bi se u maloj bazi, kakva jeste Crna Gora, selektovali oni najbolji, oni koji vole najviše odbojku i kojima odbojka najviše “leži” kao sport i čestitam Odbojkaškom savezu na zaista izuzetnoj manifestaciji, koja već postaje tradicija, ovo je treći put da se organizuje u Gimnaziji “Slobodan Škerović”. Koliko sam shvatio iz ideje koje nosi Odbojkaški savez, ambicija im je da to prošire na cijelu Crnu Goru, makar u tri regije da imaju ovakva okupljanja, što bi bilo zaista fantastično”, kazao je Dušan Simonović, predsjednik Crnogorskog olimpijskog Komiteta.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button