Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BVASlajder

Pajković i Bošković prisustvovali svečanosti OS Bosne i Hercegovine

Svečanost  povodom prezentacije razvojnih projekata, potpisivanja ugovora i uručenja odbojkaške opreme iz donacije FIVB i CEV Odbojkaškom savezu Bosne i Hercegovine održana je danas u prostorijama Olimpijskog komiteta Bosne i Hercegovine u Sarajevu.

Odbojkaški Savez Crne Gore predstavljali su Cvetko Pajković, predsjednik OSCG i Ivan Bošković, generalni sekretar OSCG.

posjeta olimpijskom komitetu bih odbojkaskih delegacija bva

Svečanosti su prisustvovali i Aleksandar Boričić, predsjednik OSS i predsjednik CEV, Ozkan Mutlugil, potpredsjednik i blagajnik CEV, Zdeslav Barać, član Administrativnog Borda CEV,  i predstavnici Nacionalnih federacija Srbije, Bugarske, Hrvatske i Turske, kao i predstavnici ustanova, organizacija i odbojkaških klubova kojima je donirana oprema.

posjeta olimpijskom komitetu bih odbojkaskih delegacija bva cev milutin popovic aleksandar boricic ozkan mutlugil zdeslav barac cvetko pajkovic

Gostima su se obratili Aleksandar Boričić, predsjednik CEV, Milutin Popović, predsjednik Odbojkaškog Saveza Bosne i Hercegovine, Marjan Kvesić, predsjednik Olimpijskog komiteta BIH, i Nusret Smajlović, dekan Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta u Sarajevu.

Delegacija Olimpijskog Komiteta BIH - Marjan Kvesić, Siniša Kisić, Said Fazlagić
Delegacija Olimpijskog Komiteta BIH – Marjan Kvesić, Siniša Kisić, Said Fazlagić

Juče, takođe u Sarajevu, održan je i sastanak članica Balkanske Asocijacije, na kojem je bilo riječi o tekućim i budućim aktivnostima CEV-a i odbojkaških federacija.

sastanak delegacija bva sarajevo odbojka volleyball meeting 4

sastanak delegacija bva sarajevo odbojka volleyball meeting cvetko pajkovic ivan boskovic president secretary general predsjednik generalni sekretar oscg montenegro crna gora

Predsjednik OSCG Cvetko Pajković obratio se prisutnima i zahvalio na pomoći čelnicima CEV i BVA i saopštio da je Crna Gora napravila veliki pomak u poslednje dvije godine, osvajajući Evropsku ligu i igrajući Svjetsku ligu, gdje su naši odbojkaši igrali finale i osvojili drugo mjesto u grupi 3, ali i da se kroz učešće u tom takmičenju publika “vratila” na odbojkaške utakmice. Predsjednik Pajković je na kraju istakao i da je OSCG odlučio da u narednom periodu pokrene novo takmičenje – “Mini odbojka“, koje će sigurno uticati na popularnost odbojke kod djece u Crnoj Gori.

Cvetko Pajković, predsjednik OSCG
Cvetko Pajković, predsjednik OSCG

 

 

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button