Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCGSlajder

Pajković i Bošković na 36. Kongresu CEV u Sofiji

Predsjednik OSCG Cvetko Pajković i generalni sekretar OSCG Ivan Bošković učestvovaće na 36. Kongresu CEV, koji će se održati u Sofiji (Bugarska) 15-16. oktobra.

Ovogodišnji Kongres CEV će biti izborni, pa će glavna tačka dnevnog reda biti izbor Predsjednika Evropske odbojkaške Konfederacije (CEV), kao i Administrativnog Borda i Komisija.

Kandidati za predsjednika CEV su Aleksandar Boričić, predsjednik OS Srbije i dugogodišnji potpredsjednik CEV i FIVB, i Andre Mejer, sadašnji predsjednik CEV.

cev

Biće razmotreni i godišnji izvještaji o radu CEV, finansijski izvještaj i izvještaji Komisija, a kao tačka dnevnog reda se navodi i odbojka na snijegu.

Generalni sekretar Ivan Bošković prisustvovaće i seminaru CEV za Generalne sekretare, koji će se održati 14-15.oktobra, takođe u Sofiji.

U Sofiji se takođe održava i Evropsko prvenstvo za seniore, a završnica ovog takmičenja odigraće se upravo u ovom gradu (finale 18.oktobra u dvorani Armejec).

35. Kongres CEV, 2014.godine (Antalija, Turska)
35. Kongres CEV, 2014.godine (Antalija, Turska)

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button