Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCG

OSCG ugostio osnovce koji su u sklopu nastave učili odbojku

Odbojkaški savez Crne Gore danas je bio domaćin osnovcima koji su protekle godine, tokom online nastave “Uči doma”, odlučili da im jedan od predmeta bude odbojka. Kroz razgovor sa generalnim sekretarom OSCG Ivanom Boškovićem, djevojčice (dječaci Relja Nikčević i Feđa Čičić su imali obaveza u školi) i profesor Velimir Vlahović upoznali su se sa radom Saveza, te domaćinu predstavili njihove dosadašnje aktivnosti u odbojkaškom sportu. Bošković je u ime OSCG svojim gostima uručio prigodne poklone.

“Danas smo imali priliku da se zahvalimo Majdi i Daliji Šabotić, Andreji Bulatović, Nađi Filipović, Irini Vlahović i profesoru Velimiru Vlahoviću za doprinos odbojci koji su dali kroz snimanje odbojkaških časova u doba pandemije korona virusa. Svi segmenti društva bili su pogođeni ovom pandemijom, bili smo spriječeni da se bavimo onim što najviše volimo – odbojkom, ali su oni na poseban način, snimajući časove odbojke, doprinijeli da naš sport na neki način ne stane i na tome smo im izuzetno zahvalni. Nadamo se da ćemo sljedeće druženje imati na odbojkaškim terenima kada korona virus bude prošlost”, kazao je generalni sekretar OSCG Ivan Bošković.

https://youtu.be/DWbnsm5XF6A

Profesor Velimir Vlahović govorio je o saradnji sa OSCG i izrazio optimizam povodom budućih zajedničkih akcija.

“Naša škola i Odbojkaški savez Crne Gore već duže vrijeme sjajno sarađuju, tako da je ovo još jedan dodatak sportskim aktivnostima. Zadovoljstvo mi je što smo uspjeli da u sklopu programa ”Uči doma” implementiramo i odbojku kao čas koji se obrađivao tokom pandemije. Znam da će naša saradnja da se nastavi, još ćemo se družiti i zabavljati, što je najvažnije. Biće sporta za sve nas”, rekao je Vlahović.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button