Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCG

OSCG učestvovao na Evropskoj nedjelji sporta u Podgorici

Na manifestaciji je promovisan CEV School projekat, u sklopu kojeg OSCG realizuje "Besplatnu školu odbojke" i "EKO mini odbojku"

Odbojkaški savez Crne Gore uzeo je učešće i predstavio odbojkaški sport na manifestaciji Evropska nedjelja sporta, koju je organizovalo Ministarstvo sporta na otvorenim terenima Sportskog centra “Morača” u Podgorici.

Na manifestaciji su posjetiocima podijeljeni odbojkaški rekviziti i majice, a takođe su najmlađi ljubitelji odbojke imali čast da im naši odbojkaški reprezentativci Luka Babić i Bojan Strugar pokažu odbojkaške vještine. Najmlađi odbojkaši i odbojkašice Budućnost Volley, Morače i Akademije odigrali su revijalnu utakmicu, a takođe je za posjetioce i organizovana nagradna igra sa prigodnim poklonima.

Ministarstvo sporta i mladih je, organizacijom multisportskog zabavnog događaja Bi aktiv viledž /Be active village/, obilježilo Evropsku nedjelju sporta i podržalo inicijativu Evropske komisije, saopšteno je iz tog Vladinog resora.

Ovaj multisportski zabavni događaj okupio je oko 2.000 posjetilaca, među njima i proslavljene bivše i aktivne profesionalne sportiste.

OSCG je na manifestaciji promovisao CEV School projekat, u sklopu kojeg realizuje projekte “Besplatna škola odbojke” i “EKO mini odbojka”

Crnogorski olimpijski komitet, Paraolimpijski komitet Crne Gore i 25 nacionalnih sportskih saveza predstavilo je na štandovima svoj rad, apelujući na posjetioce da se u što većoj mjeri uključe u sportsko rekreativne aktivnosti.

Saopšteno je da je posjetiocima podijeljeno više od 1.000 komada prigodnih poklona.

Povezani članci

Back to top button