Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EKO MINI ODBOJKA

OSCG u nedjelju nastavlja sa projektom „EKO mini odbojka“!

Odbojkaški savez Crne Gore će snositi sve troškove organizacije projekta, a takođe će obezbijediti i odbojkaške lopte i majice za sve učesnike

Šesta sezona najmasovnijeg odbojkaškog projekta „EKO mini odbojka“ startovaće u nedjelju, 30.oktobra u 13 časova u dvorani Gimnazije „Slobodan Škerović“ u Podgorici.

Projekat „EKO mini odbojka“ za djecu uzrasta 9-13 godina organizuje Odbojkaški savez Crne Gore uz sponzorstvo kompanije Jugopetrol AD i podršku Evropske odbojkaške Konfederacije (CEV), Ministarstva sporta i mladih, Crnogorskog olimpijskog komiteta i Glavnog grada Podgorica, a cilj projekta je omasovljenje i popularizacija odbojke u Crnoj Gori.

Odbojkaški savez Crne Gore će snositi sve troškove organizacije projekta, a takođe će obezbijediti i odbojkaške lopte i majice za sve učesnike „EKO mini odbojke“.

Nakon dvije godine pauze zbog pandemije virusa korona, OSCG će u nedjelju nastaviti sa realizacijom „EKO mini odbojke“, jednog od najboljih projekata za djecu u Crnoj Gori.

Povezani članci

Back to top button