Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCG

OSCG potpisao stipendijske ugovore sa perspektivnim odbojkašicama i odbojkašima

Odbojkaški savez Crne Gore i u 2024. godini pruža podršku talentovanim mladim odbojkašicama i odbojkašima u državi, u saradnji sa Ministarstvom sporta i mladih. U prostorijama OSCG potpisani su stipendijski ugovori sa osmoro perspektivnih.

Četiri mlade igračice iz četiri kluba, seniorska reprezentativka Viktoria Đukić iz Budućnost volley-a, korektorka Luke Bar Kristina Božović, kao i mlade Lina Milivojević iz Akademije i Staša Mitrović iz Budve, potpisale su stipendijske ugovore do kraja 2024. godine. Talentovani srednji bloker naše seniorske reprezentacije Nikola Đurović iz Jedinstva, član Budve Filip Milosavljević i mladi igrači Budućnost Volley-a Luka Lojić i Vuk Stanojević, takođe su dobili podršku OSCG, a sa svim stipendistima ugovore je potpisao predsjednik Odbojkaškog saveza Cvetko Pajković.

“Zahvalila bih se Odbojkaškom savezu Crne Gore i Ministarstvu sporta i mladih za ovu stipendiju, veliko je zadovoljstvo biti među najboljima. Za mene je ovo veliki uspjeh i nagrada za dosadašnji naporan rad, ali i motiv za dalji napredak u karijeri”, kazala je Kristina Božović, odbojkašica Luke Bar.

“Zahvalio bih se Odbojkaškom savezu Crne Gore na prepoznatom radu i trudu tokom prethodnog perioda. Zahvalio bih se i svojim saigračima i treneru, koji su tu svakodnevno uz mene i siguran sam da ću opravdati njihova očekivanja”, izjavio je Nikola Đurović, odbojkaš Jedinstva iz Bijelog Polja.

Povezani članci

Back to top button