Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCGSlikeVideo

OSCG potpisao stipendijske ugovore sa Dubakom i Tuševljak

Najperspektivniji odbojkaš i odbojkašica Crne Gore za 2018.godinu – Danilo Dubak i Marija Tuševljak, danas su u prostorijama Odbojkaškog saveza Crne Gore potpisali ugovore o stipendiranju, prema kojem će od OSCG, do kraja 2019.godine primati 200 eura mjesečno.

Odbojkaški savez Crne Gore je stipendije obezbijedio na konkursu Ministarstva sporta i mladih, za sufinansiranje programa sportskih subjekata.

Ugovore je u ime Odbojkaškog saveza Crne Gore potpisao Cvetko Pajković, predsjednik OSCG.

“Zahvaljujući Ministarstvu sporta i mladih, nakon Konkursa o sufinansiranju, opet smo u prilici da potpišemo Ugovor o stipendiranju  najperspektivnijih odbojkaša i odbojkašice. Ovim putem izražavamo stvarno jedno veliko zadovoljstvo što smo u prilici da najperspektivnijim omogućimo dodatna sredstva za njihovo školovanje, što će sigurno biti motiv više za njih da u odbojci napreduju da budu svake godine sve bolji i da ih sjutra imamo kao potencijalne i buduće seoniorske reprezentativce i reprezentativke, a s druge strane mislimo da je to izuzetno jedan dobar motiv za sve mlade odbojkaše i odbojkašice da daju svoj maksimum u svojim uzrastima kako bi se kroz izbor najperspektivnijih i oni izborili za neku svoju poziciju, da i u budućnosti mogu da računaju na ovaj prihod” izjavio je Cvetko Pajković, predsjednik OSCG.

Danilo Dubak je odbojkaš Budućnost Capital Plaze (rođen 2002.god), a u prethodnoj sezoni bio je dio kadetske i juniorske reprezentacije Crne Gore, a standardni je član seniorske ekipe Budućnost Capital Plaze.

“Zahvalio bih se Ministarstvu sporta i mladih, takođe i Odbojkaškom savezu Crne Gore na izdvojenim sredstvima. Ovo će biti samo podstrek za dalji rad i ovo će nam omogućiti lakše bavljenje ovim lijepim sportom. Takođe, zahvalio bih se mojoj ekipi i trenerima, jer bez njih ova nagrada ne bi bila u mojim rukama” kazao je Danilo Dubak.

Marija Tuševljak je odbojkašica kluba Galeb Poliklinika Hipokrat, (rođena 2002.god), a u prethodnoj sezoni bila je dio juniorske, kao i kadetske reprezentacije Crne Gore koja je osvojila zlatnu medalju na Balkanskom prvenstvu. Na tom prvenstvu ona je proglašena i za najbolju igračicu prvenstva.

“Zahvalila bih se Odbojkaškom savezu Crne Gore i Ministarstvu sporta i mladih što su nagradili naš dosadašnji rad i zahvalila bih se mojim trenerima, porodici i saigračicama bez kojih ova nagrada ne bi bila u mojim rukama. Nadam se da će ova nagrada biti podstrek za dalji rad i napredak” kazala je Marija Tuševljak.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button