Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
dodjelaDodjele loptiOSCGSlajdertiker

OSCG podijelio lopte u Podgorici

Odbojkaški savez Crne Gore podijelio je danas lopte u Podgorici.

Nakon Cetinja, Herceg Novog, Nikšića, Bijelog Polja i Bara, OSCG je završio podjelu lopti za ovu sezonu upravo u Glavnom gradu. Lopte je predstavnicima klubova Morača, ŽOK Budućnost, OK Budućnost, Akademija, Volley 2007 i SRD Smeč uručio generalni sekretar OSCG Ivan Bošković.

“Današnjom podjelom mi smo odradili ono što je bilo zacrtano na samom početku, a to je da svaki klub u Crnoj Gori, koji je raspodjelom stekao pravo, dobije odbojkaške lopte. Nadam se da smo uspjeli da pomognemo klubovima kako bi imali osnovne preduslove za rad, a uskoro će im biti podijeljene i odbojkaške mreže, koje su pristigle prošle sedmice.

Podgorica je naš Glavni grad, nekada domaćin najvećeg finala ikada u istoriji jugoslovenske odbojke (Budućnost-Budvanska Rivijera), a ove godine domaćin najvećeg takmičenja na kojem mi učestvujemo, turnira Svjetske lige. Nadam se da će ova djeca ove godine uživati u dobroj odbojci, a da će, uz dobar rad u klubovima i reprezentaciji, za par godina i sama nastupiti na jednom tako velikom takmičenju.

Ovim putem se zahvaljujemo CEV-u na zaista velikoj pomoći i nadam se da će klubovi ovo iskoristiti na najbolji mogući način.” – izjavio je generalni sekretar Ivan Bošković, a članovi klubova su nakon podjele lopti pogledala utakmicu finala Play off-a za muškarce između Budućnosti i Budvanske Rivijere.

 

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button