Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
FIVBOSCG

OSCG obezbijedio učešće u FIVB “Volleyball Empowerment” projektu i donaciju najnovije odbojkaške podloge

Svjetska odbojkaška Federacija (FIVB) odobrila je aplikaciju Odbojkaškog saveza Crne Gore za učešće u FIVB „Volleyball Empowerment“ projektu, shodno kojem će FIVB podržati razvoj ženske seniorske odbojkaške reprezentacije Crne Gore i našem savezu donirati odbojkašku podlogu i rekvizite.
OSCG će u narednom periodu uz pomoć FIVB “projekta za osnaživanje odbojke” nastaviti da razvija i unapređuje žensku seniorsku reprezentaciju, a naš savez će takođe kroz ovaj projekat dobiti i donaciju odbojkaških rekvizita za nesmetan rad.
Svjetska odbojkaška Federacija (FIVB) i Evropska odbojkaška Konfederacija (CEV) u sklopu projekta FIVB Volleyball Empowerment doniraće Odbojkaškom savezu Crne Gore i najnoviju odbojkašku podlogu “Gerflor” za zvanične odbojkaške utakmice.
Predsjednik FIVB Ari Grasa i predsjednik CEV Aleksandar Boričić zvanično su potpisali deset ugovora da obezbijede Gerflor odbojkašku podlogu nacionalnim federacijama koje su domaćini evropskih prvenstava za mlađe kategorije.
Ugovor je ispred Odbojkaškog saveza Crne Gore potpisao predsjednik Cvetko Pajković.
Prošlog mjeseca, FIVB i CEV najavili su inicijativu za udruživanje snaga u cilju daljeg razvoja odbojke širom svijeta. Sada kada su ugovori zvanično potpisani, deset nacionalnih federacija u Evropi, među kojima i OSCG, dobiće vrijednu opremu kao dio FIVB-ovog i CEV-ovog programa za razvoj odbojke. Investiciju od preko 300.000 američkih dolara podjednako dijele obije organizacije kako bi podržale federacije sa najboljim odbojkaškim podlogama, trobojnim “Gerflor Tarafleks Performans” terenima.
Podsjećamo da je Odbojkaški savez Crne Gore 2020.godine zahvaljujući donacijama CEV i projektu FIVB, obezbijedio Gerlor odbojkašku podlogu za zvanične utakmice, kao i Connor Sport podloge za otvorene odbojkaške terene, koje je OSCG dao na besplatno korišćenje na terenima u Podgorici, Budvi, Baru i Mrkojevićima.
Svjetska odbojkaška Federacija (FIVB) kroz uključivanje OSCG u projekat FIVB „Volleyball Empowerment“, kao i kroz vrijedne donacije odbojkaške podloge Gerflor i odbojkaških rekvizita, još jednom pokazuje koliko cijeni dosadašnji rad i rezultate Odbojkaškog saveza Crne Gore.

Povezani članci

Back to top button