Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Dodjele loptiNovostiŠkola odbojkeSlajder

OSCG nastavio projekat “Volleyball at School”, donirane lopte i mreža O.Š. “Dašo Pavičić”

 U okviru projekta ,,Volleyball at school“, koji realizuje Odbojkaški savez Crne Gore, generalni sekretar OSCG Ivan Bošković, obišao je Odbojkaški klub ,,Herceg Novi“ i OŠ ,,Dašo Pavičić“ u Herceg Novom.

U cilju kvalitetnijeg rada na časovima fizičkog vaspitanja, OSCG je donirao školi odbojkaške lopte i mrežu, koje je predstavnicima škole uručila Sanja Jovović, trener OK ,,Herceg Novi”.

– Za školu je ovo veoma važan poklon i znatno olakšava svakodnevni rad našim nastavnicima, kao i rad u slobodnim aktivnostima. Tačnije, u školi se ovaj sport promoviše i kroz rad Odbojkaške sekcije za dječake i za djevojčice čiji su rukovodioci, profesorica Sanja Jovovović i profesor Dragan Novaković. I ovim putem se zahvaljujemo Odbojkaškom savezu Crne Gore i Ok ,,Herceg Novi“ i nadamo se uspješnoj saradnji i u buduće, kazala je pomoćnica direktora OŠ „Dašo Pavičić“ Snežana Mirković.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button