Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCG

OSCG i “voco Podgorica” sklopili ugovor o saradnji

Sjajna saradnja Odbojkaškog saveza Crne Gore i hotela “voco Podgorica” biće nastavljena i u narednom periodu. Naime, predsjednik OSCG Cvetko Pajković i izvršna direktorica hotela “voco Podgorica” Milena Brajović, danas su na obostrano zadovoljstvo potpisali ugovor o partnerstvu i tako produbili saradnju zahvaljujući kojoj su naše reprezentativne selekcije i do sada koristile usluge našeg partnera i kada su u pitanju takmičenja i kada se to odnosilo na pripreme…

“Odbojkaški savez Crne Gore nastoji da sve naše reprezentativne selekcije imaju najbolje uslove za rad, pa shodno tome već duže vrijeme kompletne pripreme za skoro sve akcije i nastupe na međunarodnim takmičenjima naše selekcije obavljaju u hotelu ‘voco Podgorica’ i sportskoj dvorani ‘Verde’, gdje imaju zaista vrhunske uslove. Osim priprema i utakmica reprezentativnih selekcija, naš Savez je u saradnji sa ‘voco Podgorica’ i ‘Verde Complex’ veoma uspješno organizovao Evropsko prvenstvo 2020. za kadetkinje, koje je od Evropske odbojkaške Konfederacije (CEV) dobilo najviše ocjene za organizaciju, pa je potpisivanje ugovora o partnerstvu nastavak i poboljšanje naše odlične saradnje, imajući u vidu da nas u narednom periodu očekuju brojne reprezentativne aktivnosti i organizacija Evropskog prvenstva za kadete, koje će se održati upravo u kompleksu ‘Verde’ naredne godine“, kazao je Pajković.

Saradnju sa OSCG pohvalila je i direktorica hotela “voco Podgorica”…

“Potpisivanje ugovora o saradnji je zapravo kruna jednog poslovnog odnosa koji gradimo i njegujemo godinama unazad, na obostrano zadovoljstvo. Naime, naš hotel i sportski kompleks, bio je domaćin mnogim reprezentativnim selekcijama, različitih uzrasta. Među mnogobrojnim događajima, sa posebnim ponosom ističem organizaciju Evropskog prvenstva za kadetkinje u oktobru 2020. godine. I pored svih poteškoća i izazova koje je pandemija donijela, organizacija je ocijenjena najvišom ocjenom od strane Evropske odbojkaške konfederacije. Dakle, ovaj ugovor istovremeno predstavlja i obavezu za nas, da konstantno unapređujemo kvalitet naše ponude i usluge, u skladu sa trendovima na globalnom tržištu. Vjerujem da ćemo zajedničkim naporima, kao i do sada, uspješno realizovati svaki zadatak koji nam bude povjerenju”, kazala je Milena Brajović, direktorica hotela “voco Podgorica”.

 

Povezani članci

Back to top button