Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCG

OSCG i “UNIT SPORT” potpisali ugovor o sponzorstvu i poslovnoj saradnji

Odbojkaši i odbojkašice Crne Gore ubuduće će nositi “UNIT SPORT” sportsku opremu.

Predsjednik OSCG Cvetko Pajković i direktor “UNIT SPORT” Saša Šaranović potpisali su u hotelu “VOCO Podgorica” ugovor o sponzorstvu i poslovnoj saradnji, shodno kojem će naše selekcije u naredne četiri godine nositi “UNIT SPORT” opremu.

“Veliko nam je zadovoljstvo što će tako renomirani proizvođač sportske opreme biti uz naše reprezentativne selekcije. Nadam se da ćemo i mi ići stazama uspjeha, kao što su u opremi “UNIT SPORT” išli poznati sportisti iz regiona. Kadetkinje i kadeti već su zadužili novu opremu i njihovi prvi utisci su izvanredni”, kazao je predsjednik OSCG Cvetko Pajković.

Potpisivanje ugovora obavljeno je uz prisustvo muške i ženske kadetske reprezentacije koje se pripremaju za kvalifikacije za evropska prvenstva i koje će biti prve naše selekcije u novoj opremi.

“Moram napomenuti da mi je velika čast što sam potpisao ugovor sa Odbojkaškim savezom Crne Gore. Mi smo ranije imali saradnju sa mlađim kategorijama, ali ovo je ugovor koji je potpisan na četiri godine, gdje će sve reprezentacije, počev od pionirske, kadetske, juniorske i seniorske, i muške i ženske, nositi “UNIT” i to predstavlja veliku čast za mene kao vlasnika “UNIT SPORT” firme iz Subotice. Ponavljam, meni je kao Crnogorcu izuzetna čast i nadam se da ćemo zajedno ići u veća postignuća i ostvariti neke velike pobjede. Moram napomenuti da je “UNIT SPORT” prisutan u svim sportovima, počev od atletike, gdje je Ivana Španović osvojila sve svoje najbitnije medalje u mojoj opremi, da je odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila veliki niz medalja u mojoj opremi, tako da se nadam da će i reprezentacija Crne Gore u budućnosti osvajati medalje u “UNIT SPORTU”, kazao je direktor firme “UNIT SPORT” Saša Šaranović.

“UNIT SPORT” opremu su nosile mnogobrojne odbojkaške selekcije i klubovi, među kojima su i Belhatov, ACH Ljubljana, Vojvodina, OS Srbije, BRSE Bekescsaba, Cuprum Lubin, Marina Kaštela, ali i poznata atletičarka Ivana Španović.

Povezani članci

Back to top button