Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SlajderTreneri

OSCG domaćin FIVB seminara za trenere!

Danas je u prostorijama Odbojkaškog saveza Crne Gore održan sastanak sa Veselinom Vukovićem, našim proslavljenim odbojkaškim trenerom i predsjednikom trenerske organizacije OSCG.

Vukovića su ispred OSCG ugostili predsjednik Cvetko Pajković i generalni sekretar Ivan Bošković, a tema sastanka bila je pokretanje novih aktivnosti trenerske organizacije.

Prvi naredni korak trenerske organizacije biće organizacija FIVB trenerskog seminara “Coaches Course Level 1”, koji će se održati u Crnoj Gori u periodu 6-10.juna.

“Predsjednik OSCG Cvetko Pajković i ja smo smislili koncept, da pored ostalih segmenata koje je OSCG već napravio i koji su vidni, da se krene sa fundamentalnim stvarima, a to je prije svega obuka odbojkaških trenera u Crnoj Gori. Zbog toga smo napravili široku lepezu, a prvi korak je sagledavanje stvari i da vidimo kako sve da to implementiramo, kako da približimo ljudima, a da pritom imaju motiv za to, da to ne shvataju kao namet. Zbog pauze u radu koja je bila do sada, moraćemo da u ubrzanijem ritmu dođemo do toga da u narednom periodu damo dobre rezultate, odnosno da ljude edukujemo, što nam je glavni cilj.

U saradnji sa našim fakultetom i u saradnji sa fakultetima iz regiona, kao i sa savezima iz regiona koji imaju slicne probleme kao i mi, pokrenućemo ovo pitanje. U suštini, to nije problem, nego potreba za edukacijom i nekim novim znanjima i praćenja odbojkaških trendova i procesa” – kazao je Veselin Vuković.

“Izražavamo veliko zadovoljstvo što smo u goste u kancelarijama Odbojkaškog saveza Crne Gore imali Veska Vukovića, u svijetu veliko i priznato odbojkaško ime. Zadovoljan sam, jer smo napravili dogovor oko unapređenja trenerske organizacije, što je takođe jedan od ciljeva u radu OSCG i da kroz naredne zajedničke aktivnosti Saveza i trenerske organizacije stvorimo što bolje uslove za rad, razvoj i unapređenje trenerske struke u Crnoj Gori.

Prvi korak nakon današnjeg sastanka je i organizacija trenerskog seminara FIVB, gdje ćemo da damo prvenstveno šansu našim trenerima, ali i trenerima iz regiona, da dobiju licencu Svjetske odbojkaške Federacije, uz očekivanje da će ovih zajedničkih aktivnosti biti još u narednom periodu” – kazao je predsjednik OSCG Cvetko Pajković.

 

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button