Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Novosti

Održani sastanci tri komisije FIVB

fivb komisijaRedovni sastanci Komisija FIVB počeli su u ponedeljak, u sjedištu FIVB u Lozani. Sastanak Pres Komisije FIVB održan je u ponedeljak, dok su sastanci Sudijske komisije i Komisije za pravila igre FIVB završeni u srijedu. 

Na sastanku Sudijske komisije FIVB najviše pažnje je posvećeno “video provjeri poena”, koja će ove godine biti korišćena u Svjetskoj ligi i Gran Priju.

Odluka o upotrebi “video provjere poena” donijeta je u decembru na sastanku Izvršnog odbora FIVB.

Takođe, naglašeno je, da je prošle godine na Kursevima kandidata za međunarodne sudije, koji su održani u Srbiji (Kladovo), Kongu, Indoneziji i Senegalu učestvovalo 68 kandidata iz 47 zemalja, dok je na kursevima za međunarodne sudije u beach – volley, koji su održani u Sudanu i Lihtenštajnu, učestvovalo 26 kandidata iz 17 zemalja.

U 2014. godini biće organizovano 9 kurseva za kandidate za međunarodne sudije, od toga jedan u beach – volley. Domaćini Kurseva biće Srbija, Tajland, Kazahstan, Indija, Japan, Bahrein, Nigerija Engleska i Lihtenštajn (beach – volley).

Povezani članci

Back to top button