Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCG

Održana Vanredna elektronska sjednica Skupštine OSCG

Usvojena Odluka o izmjenama i dopunama Propozicijama takmičenja za 2021/2022

Skupština Odbojkaškog saveza Crne Gore je na Vanrednoj sjednici Skupštine OSCG, koja je održana elektronskim putem dana 28.04.2022.godine, usvojila Odluku o izmjenama i dopunama Propozicija takmičenja za 2021/2022 takmičarsku sezonu.

Elektronskim putem se izjasnilo 29 članova Skupštine OSCG, koji su glasali za predložene izmjene, bez glasova protiv ili uzdržanih.

U smislu člana 30 stav 1 Poslovnika o radu Skupštine OSCG, javile su se opravdane okolnosti za hitno sazivanje sjednice Skupštine OSCG elektronskim putem. Naime, Odbojkaški savez Crne Gore potpisao je ugovor o generalnom sponzorstvu sa Elektroprivredom Crne Gore. Glavni cilj zaključenja ovog ugovora je sponzorisanje naših odbojkaških liga da se našim odbojkaškim klubovima pomogne u ovim teškim i izazovnim vremenima. Novčana sredstva ostvarena ovim sponzorstvom podrazumijevala bi plaćanje taksi za sudije i delegate. Kako je ovaj ugovor potpisan u međuperiodu redovnih godišnjih sjednica Skupština OSCG i tokom sezone odbojkaških liga, to se javila objektivna potreba da se hitno zakaže elektronska sjednica radi izmjene Propozicija takmičenja koje su usvojene na redovnoj sjednici Skupštine OSCG dana 27.08.2021.godine. 

Izmijenjene Propozicije su objavljene na sajtu OSCG u rubrici: https://oscg.me/dokumenta/propozicije-takmicenja/

Povezani članci

Back to top button