Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCGSlajder

Održana Redovna Skupština OSCG

U prostorijama KIC “Budo Tomović” danas je održana Redovna Skupština Odbojkaškog saveza Crne Gore.

Skupštinom je predsjedavao predsjednik OSCG Cvetko Pajković, kojem su u radu pomagali generalni sekretar OSCG Ivan Bošković i član predsjedništva Dragan Drobnjak.

Verifikaciona komisija, koju su sačinjavali Ivan Bošković i Marko Radusinović, konstatovali su da je na Skupštini prisutno 17 (od 23) predstavnika sledećih klubova: Morača, Nikšić, Galeb, Gorštak, Lovćen, Gimnazijalac, Luka Bar, Budva, Rudar, Budućnost Bemax, Sutjeska, Albatros, Herceg Novi, Volley star, Budućnost, Ibar i Jedinstvo. Takođe, prisustvovao je i predsjednik Udruženja odbojkaških sudija Crne Gore, Vladimir Janjević, tako da je Skupština imala potrebnu većinu za održavanje.

Na početku, predsjednik OSCG Cvetko Pajković je pozdravio prisutne i saopštio dnevni red Redovne Skupštine.

Jednoglasnom odlukom usvojen je zapisnik sa prethodne Redovne Skupštine OSCG koja se održala 09.10.2014. godine.

Druga tačka dnevnog reda odnosila se na izmjene i dopune Statuta OSCG. Generalni sekretar OSCG je saopštio prisutnima promjene koje su napravljene u Statutu i niko od prisutnih nije imao primjedbi na izmijenjeni Statut koji je jednoglasno usvojen.

Usvojeni su i izvještaji Komesara takmičenja, sudijske organizacije, koordinatora odbojke na pijesku, reprezentativnih selekcija i finansijski izvještaj.

Prisutni su saglasni sa programskim načelima za 2016. godina i više puta u toku sastanka su pohvalili rad OSCG u prethodnoj godini sa željom da se tako nastavi i u budućnosti.

Utvrđene su i Propozicije takmičenja, gdje se definiše sistem takmičenja i to da se u prvoj ženskoj ligi takmiči 10 ekipa, u drugoj ženskoj 9 ekipa i u prvoj muškoj ligi 6 ekipa.

Na kraju, predsjednik OSCG se zahvalio prisutnima i poželio uspješnu sezonu.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button