Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Novosti

Održana konferencija za novinare

Danas je u prostorijama OSCG održana konferencija za novinare povodom CKB finalnog turnira Kupa Crne Gore 2014 za muškarce, koji će se za vikend odigrati u Nikšiću. Domaćin turnira je ekipa Volley Stara, a pored domaćina učestvuje i branilac titule ekipa Budvanske Rivijere, Budućnosti i Jedinstva.

Na današnjoj konferenciji bili su predstavnici Budućnosti (Zoran Vukčević), Budvanske Rivijere (Peđa Ćorluka) i domaćina turnira (Boško Bogdanović). Predstavnik Jedinstva nije bio prisutan na konferenciji.

“Mi ćemo protiv Budvanske rivijere dati sve od sebe da što više namučimo rivala”, rekao je Bogdanović na konferenciji za novinare.

On je kazao da je Volej star zvanično osnovan 2010, a godinu ranije počela je sa radom škole odbojke.

Trener Budvanske rivijere Predrag Ćorluka rekao je da je taj tim favotit protiv Volej stara i da očekuje sigurnu pobjedu i plasman u finale.

“Taj meč poslužiće nam da se malo priviknemo na dvoranu i odigramo zvaničnu utakmicu, jer ih poslije Lige šampiona nije bilo”, kazao je Ćorluka.

On je kazao da Budvanska rivijera finalni turnir dočekuje sa brojnim problemima zbog povreda igrača.

Vukčević, Bogdanović, Ćorluka i Bošković danas na konferenciji
Vukčević, Bogdanović, Ćorluka i Bošković danas na konferenciji

“Poslije Lige šampiona nekoliko igrača je otišlo na pozajmicu u druge klubove. Imali smo i peh sa povredom Aleksandra Milivojevića. Oslabljeni ulazimo na finalni turnir, tako da tri igrača neće igrati na svojim pozicijama. Bloker Luka Šuljagić igraće kao korektor, dok će Slobodan Bojić, koji je formacijski korektor u Nikšiću će igrati primača. Još jedan igrač, za sada ne znamo koji, igraće primača umjesto Milivojevića”, rekao je Ćorluka.

On smatra da će prvi put u posljednjih nekoliko godina finale biti neizvjesno.

Trener Budućnosti Zoran Vukčević kazao je da ne sumnja da će igrati finale, u kojem će Budvanska rivijera, bez obzira na probleme, biti veliki favorit.

“Svako ima svoje probleme. Naš najveći problem je mali broj utakmica. Budvanska rivijera bez obzira u kojem sastavu se pojavi i na kojoj poziociji će igrati ima kvaliutet. To su igrači sa velikim iskustvom i kvalitetom. Željno očekujemo turnir i nadam se da ćemo naći načina da se suprostavimo Budvanskoj rivijeri”, rekao je Vukčević.

Povezani članci

Back to top button